2011-07-28
 18:53:11

Torsdag

Idag har jag varit ledig och imorgon är jag också det. Sjukt skönt :)
Idag har jag och älsklingen varit i Visby och shoppat. Jag har köpt bland annat ringar, byxor, trosor och bh. :) Mycket nöjd med allt jag köpt. Och det har varit en toppen dag verkligen!

Igår köpte jag också en ny ridhjälm, äntligen har jag en Charles Owen igen. Fattar inte varför jag sålde den andra jag hade förut.. Mycket dumt.
Igår brann också mitt slutsteg i bilen ner... Jag som var så glad att ljudet äntligen var bra i bilen, så brann skiten ner. Så det var bara att beställa ett nytt idag. Får hoppas att vi får ordning på det när det kommer. Känns som det inte riktigt är meningen att jag ska ha bra ljud i bilen när allt bara jävlas. :(
Men men, hoppas att det blir bra!

2011-07-26
 10:45:00

Tisdag

Sitter just nu på jobbet och det är rätt så segt, inte mycket folk och ganska dåligt väder så det lär inte komma mycket folk till campingen idag.
Ska se till att städa snabbt idag efter lunchen så jag får komma hem. :) Ska nog rida idag när jag kommer hem, om jag orkar.
Nu har jag äntligen fått napp på en Charles Owen hjälm, hoppas verkligen att ingen annan köper den innan mig bara. Då blir jag ledsen..

Igår fixade Philip mitt ljud i bilen så nu dunkar min lilla goffe fram :) Askanoners! :)

Hilda och jag. Foto: Evelina Jakobsson.

2011-07-24
 19:45:53

Söndag

Igår och idag har det varit jobb på schemat, städpass båda dagarna. Och det har flytit på bra och imorgon är det löning det ser jag mycket fram emot!
Igår efter jobbet red jag också Hilda och Miten, båda var duktiga, Hilda är lite ur form så hon är seg men gör så gott hon kan i alla fall. :) Miten är precis tvärtom, springer tills han storknar... Och då springer han lite till. :) Haha! Lille buspolle!

Idag efter jobbet red jag lektion för Vompa på Hilda. Det gick kanon bra, efter att jag fått på mig ett par sporrar. Hilda är så stor så jag orkar inte hålla om med mina små korta ben, så hädanefter blir det sporrar på.

Efter maten ska jag iväg och hjälpa Marlene och Docka att handla till ridlägret som börjar i veckan som kommer. Sen ska vi inventera i kiosken. Så att inga saker försvinner under lägret. ;)

Hoppas på att Hilda blir så här snygg när hon har gått ner några kilon och blivit musklad. :)

2011-07-22
 18:59:50

Fredag

Idag har det varit en ledig dag. Men jag gick upp tidigt och red Miten, sedan mockade jag och fixade i stallet. Efter det åkte jag, Evelina och Philip till Coop och pantade massor och handlade lite.
Sen hem igen för att rida Sillen och Hilda. Båda var jätte duktiga, men det var varmt! Mycket varmt. Jag svettades som en gris!
Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, blev lite bad med Philip och sen lagade vi mat och nu ligger jag i soffan och latar mig.
Det har börjat mullra lite och enligt väderrapporten ska det ju bli ett hejdundrandes väder. Men det återstår att se. Hästarna är i alla fall intagna och snart kommer Patrik med Jimmie, Ninni och Alexander så ska vi ha lite kortspels-kväll. Det blir kul!


2011-07-11
 11:42:54

Ska komma igång med ridningen igen...

Det har ju blivit rejält dåligt med ridning på nästan en månad.. Fy fy!
Men för Sillen har det nog bara varit bra att få vila, red han igår och han var som en helt ny häst. Inte seg och klumpig som förut. Dock var han lite snubblig men ingenting jämfört med förr då han typ släpade frambenen i marken och snubblade på allt och ingenting. Haha :) Han är för söt!
Han var jätte pigg och framåt och det känns jätte kul!Ska försöka att göra nånting med både Sillen och Hilda idag, om jag hinner. Familjen ska ju komma upp hit till norra  Gotland idag så ska vi spela lite minigolf och ha det trevligt. Lasse och Camilla följer kanske också med! :)

2011-07-02
 22:58:52

Nybliven bilägare

Idag blev jag bilägare!
Det var ta mig tusan på tiden, mitt körkort fyller snart 2 år och nu var det dags för egen bil. :)
Och den blev en liten vit Golf -88. Världens sötaste bil jävel! Ingen tvekan om den saken. ;) Hihi!
Idag kom också familjen till Gotland, så efter jobbet idag kom pappa och hämtade mig och Philip så följde vi med dom ut till Gammelgarn. Vi blev bjudna på varma mackor och jordgubbar, mums! Vi var också ner till Sjuastru och badade, det var alldeles för kallt för min smak egentligen. Men var tvungen att visa Philip att jag inte var någon badkruka, som jag har sagt. Dock var det för kallt för att jag skulle vilja ligga och plaska en längre tid.Imorgon är det jobb igen, och på måndag sedan har jag två dagars ledighet innan det är dags igen. Men det går mycket bra på jobbet, och jag tycker faktiskt att det är jätte kul! Jag var lite skeptisk i början, men det är skoj och tiden går. :)
Synd bara att det är mycket helg jobb, så har nästan ingen hel ledig dag med hjärtat. Det suger lite, men men.. Man ska inte klaga när man har jobb och får in pengar. :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!