2011-05-29
 22:54:24

helgen

Har haft en trevlig helg, i fredags var jag och Marlene först in till Visby och gick lite på stan, sedan åkte vi ut till Dahrves med Sofia och köpte present till Lennart. Hitta massor med saker jag vill köpa till Hilda och till mig själv. Blev hemskt sugen på att köpa en Charles Owen hjälm igen. Satan att jag sålde min förra året, mycket dumt gjort!
Senare på kvällen var jag, älskling, svärföräldrarna, Evelina och Oliver och käkade mat på Sunes Elefant och sedan såg vi Pirates of Caribbean på bio. Jätte mysigt!

Igår red jag Sillen och han var så duktig! Han är så sjukt duktig. :)
Jag hängde med Marlene och Evert till Mia och Lennart på kvällen, där bjöds det på mat och annat gott. Lite kubbspel blev det också. Mycket trevligt. :)

Idag började sagen segt, dåligt väder och jag var trött. Men jag var duktig och bakade scones till frukost, senare på dagen blev det bättre väder och jag red lektion med de andra på Hilda för Vompa. Gick sådär...
Ikväll grillade vi och nu ligger jag som en stoppad säl i sängen och ska snart tvinga Philip att ge mig en helkroppsmassage! Sköööönt ;) Hihi...NATTI!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!