2011-11-21
 12:35:21

fruktansvärt tatueringssugen...

Sitter och kollar på tatueringar, och blir så sugen att fylla på förrådet på kroppen.
Får nog bli dags med några fler efter Gran Canaria resan :)

2011-11-17
 23:13:20

Hoppträning

En ledig dag igen.
Jag och svärmor har räffsat bort lite löv ifrån gården idag, blev himla snyggt! Men har lite kvar som ska bort imorgon. ;)
Sen har vi grejjat i stallet och sen var det dags för hoppträning. Dock så strulade bilen lite och jag trodde att vi inte skulle komma iväg först. Men det funka efter ett tag, och vi kom iväg!
Hilda var lite strulig när hon skulle på transporten först, men sen gick hon på. Hon stretade inte emot så jätte mycket.
Och på hoppträningen var hon super duktig! Hon var så avlappnad idag, och hoppade gjorde hon så bra! Dock är det fortfarande jätte konstigt första gången hon ska över, så hindren måste nästan ligga på marken för att hon ska komma över. Men sen flyter det bara på!
 Vi lyckades till och med med att galoppera nästan ett helt varv i en bra takt utan att hon ökade eller saktade av i kurverna.
Så jag är såååå himla nöjd med henne idag! :) Hon är en pärla!
2011-11-16
 20:38:09

lite träningsdagbok för Hilda

Ja, tänkte köra en lite tillfällig träningsdagbok tills jag köpt något jag kan skriva upp allt i.

Idag körde jag bara lite lätt på banan, skritt, trav och galopp. Hon var väldigt spänd i början, men sen slappnade hon av efter lite trav. Sen när jag skulle träna galoppfattningar, blev hon spänd igen och skulle bara springa fort och kunde inte slappna av för fem ynka öre.
Till slut fick jag till några fattningar i båda varven då hon tog det någorlunda lugnt i alla fall. Och då kände jag att jag fick vara nöjd med henne för kvällen.

Imorgon är det hoppträning, ska bli kul! :)

2011-11-16
 08:35:31

onsdagmorgon

Att sova ut ordentligt, verkar ju totalt omöjligt i alla fall. Tur att det är rätt så skönt att vakna tidigt, för då hinner man med så mycket.
Planer för dagen:
- släppa ut hästarna
- åka en sväng till Visby
- åka till Alexis och klippa håret

2011-11-15
 22:43:56

alvedonalvedonalvedon

Kroppen är inte med mig för fem öre. Värk i alla leder, nacken och ryggen. Plus att jag spydde inatt, trodde det var magsjuka på G men antagligen är det något annat skit. Urkasst, har inte tid med sånt här.
Så jag fick sjukanmäla mig idag, dock har jag varit ute och farit i stallet och ridit och jag känner nu att det kanske inte var det bästa att göra... Imorgon får jag försöka ta det lugnt.

Tycker att jag kan få köpa en Iphone för att jag är sjuk och det är så synd om mig... :(

2011-11-14
 10:21:50

sovit som en påse med skridskor...

Ja, hu!
Jobba på Max igår och stod i Drive, börjar gå bättre och bättre. Men svårt är det, må jag säga. Tusen saker att tänka på samtidigt. Fast träning ger ju färdighet så det är bara att kämpa på. :)

Och sovit dåligt har jag gjort inatt också, låg vaken i arton år innan jag till slut somnade.  Men upp vid nio för att hålla koll på vovvarna, så nu känner jag mig lagom seg i kroppen.

Planerna för dagen ser ut som så att jag snart, om ett tag ska pallra mig ut i stallet och mocka lite och göra något med Hilda, och kanske gå en sväng med hundarna. Vi får se vad jag orkar med. ;)

Tjoflöjt!

2011-11-11
 11:31:33

jobbe!

Idag är det jobb för min del på Konsum och imorgon. På söndag är det jobb på Max som gäller.
Var på hoppträning igår med Hilda, hon börjar bli superduktig. Dock är hon väldigt osäker i galoppen så jag måste träna det mycket. :)


2011-11-10
 12:59:27

hejsan hoppsan

Nu var det länge sen jag skrev här!
Jag har fått ett till extra jobb utöver Max, på Coop Konsum i Lärbro. Känns kanon, och jag trivs på båda ställena väldigt bra.
Förra veckan var jag på fastlandet hälsade på hemma i Harbo, det var väldigt trevligt. Var i Gävle och såg Brynäs-Djurgården och träffade lite folk hemma.

Och vi har fått tillökning här hemma, en liten beaglevalp som heter Dennis som är världens sötaste!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!